Ge dina köksluckor ett ansiktslyft med Customkitchen

Vill man skaffa en ny känsla i sitt kök utan att behöva renovera hela rummet kan man byta eller renovera sina köksluckor. Detta kan vara ett roligt projekt men det kan också vara svårt. En bra idé är att ta hjälp från Customkitchen där ni får professionell hjälp. Det kan vara bra att försöka att tänka långsiktigt, i regel vill man att förändringen ska vara länge och snygg under en lång tid. Om man väljer att lackera om sina luckor till en vit färg får man en modern färg på sina köksluckor. En vit färg passar tillsammans med många olika färger och att man kan skapa nya känslor genom att variera med olika detaljer. Därför är denna färg mycket tacksam att välja.

Det finns olika material man kan välja inom köksluckor. Ofta väljer man laminat för att det är den billigare varianten. Det finns också andra material som solitt trä eller träfiber, ditt val styrs av din smak och budget. Om man väljer standardmått betyder det inte att man får en känsla av att ha ett tråkigt och oinspirerande kök. Det underlättar också att göra små förändringar eller enklare uppdateringar. Men om man vill hitta unika lösningar kan man måttbeställa sina köksluckor. Tyvärr så kan det då bli svårare att göra justeringar.

Så mycket mer än bara köksluckor.

Genom att byta beslag från Customkitchen på dina köksluckor och välja en modell av beslag till dina köksluckor. Kan du skapa en ännu mer förändring som kommer att ge ett lyft för rummet som också visar att man vill ge en enhetlig känsla och att man tänker på detaljer. Tycker du att det ansträngande att städa jobbiga ytor? och vill utnyttja rummets utrymme till max. Då kan man se till att luckorna går ända upp till taket.​​​