Massiva trähus är framtiden

Något som är framtidens trähus, det är massiva trähus i KL-trä.  Dessa massiva trähus byggs helt enkelt av hyvlad granvirke som sedan limmas samman på ett särskilt sätt. Detta görs för att det ska bli ett bra byggelement att bygga med. Det blir tvärstyvt och tåligt samt har en låg vikt. Detta ger en massa bra möjligheter när ett hus ska utformas. Dessutom så innebär det en mycket snabb montering.

KL-skivan i sig, den har två sidor. Insidan är finslipad och ger ett färdigt ytskikt på insidan. Sedan har den en bra egenskap i att få bort fukt. Det ger ett inomhusklimat som är jämnare och bättre.

Trähus som är massiva men lätta

Även om man säger massiva trähus, så är KL-trä ett material i sig som blir lätt efter att de har fogats samman till sitt byggelement. De som står bakom detta är Wiléns Trähus. Tillsammans med dem kan du projektera ditt hus samt att du även får kontakt med arkitekten, konstruktör, snickare och övriga entreprenörer. Du kan även få hjälp med inredningen efteråt då detta företag samarbetar med by Wilén Inredningsbyrån.

Så är du sugen på att bygga ett smart hus i trä, som är enkel att montera så kan detta vara något för dig.

Vad kan Wiléns Trähus erbjuda?

Utöver att Wiléns Trähus har så att du kan bygga hus med dem och med KL-trä så hr de även flera andra bra tjänster. Bland annat kan de hjälpa dig med att bygga till, bygga om eller bygga ute. Du kan läsa mer om deras olika tjänster på deras hemsida.